Workshops taartdecoratie

Op vraag van onze cursisten hebben we de workshop voor het najaar 2017 opgesplitst in 3 categorieën: kinderen (6 tot 12 jaar), tieners (12 tot 18 jaar) en volwassenen.
Na overleg is het natuurlijk mogelijk om zusjes & broertjes uit een verschillende categorie toch samen te laten deelnemen. Bij de kinderen kunnen de ouders mee deelnemen aan de workshop ter ondersteuning.

Reserveren kan via de webshop of via email : workshops@puurtaart.com - bij reservatie via de webshop is online betaling mogelijk. Bij reservatie via email wordt de betaling via overschrijving geregeld.

kinderen

De kinder-workshops zijn samengesteld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. 

De workshop starten altijd om 14 u en zijn klaar om 16 u.

De kinderen krijgen een drankje & koekje (graag eventuele allergieën melden bij reservatie) en natuurlijk een korte pauze om eventjes stoom af te laten ;-) !

Na afloop nemen ze hun kunstwerkje mee naar huis. 

Wij zorgen voor alle grondstoffen & materialen en een gepaste verpakking.Wie graag de kleertjes een beetje beschermd, mag een schortje meegeven.

Ouders kunnen mee deelnemen aan de workshops ter ondersteuning.

Komen de kinderen alleen, dan adviseren we de ouders de kindjes zo'n 10 minuten voor aanvang af te zetten en ze 2 uurtjes later terug op te pikken !

tieners

De tiener-workshops zijn samengesteld voor kinderen in de leeftijd van 12 tot 18 jaar. 

De workshop duren zo'n 2 uurtjes, aanvangsuur staat steeds bij de workshop vermeld.

Wij voorzien een drankje & iets zoet (graag eventuele allergieën melden bij reservatie) om de workshop even te onderbreken.

Wij zorgen voor alle grondstoffen & materialen en een gepaste verpakking want ze nemen hun taart / cupcakes na afloop natuurlijk mee naar huis.

Een schortje is handig maar niet absoluut noodzakelijk.

Wie met de fiets komt, kan die veilig wegzetten. Hou wel rekening met het feit dat de verpakking relatief groot kan zijn om op de fiets mee te nemen.
 

volwassenen

De volwassenen-workshops variëren in moeilijkheidsgraad van beginners tot gevorderden.

De moeilijkheidsgraad is bij iedere workshop aangegeven.

Het aanvang en afsluituur is bij iedere workshop aangegeven, hou rekening met een eventuele uitloop bij de complexere workshops.

Wij voorzien een natje en een droogje voor tijdens de workshop en een gepaste verpakking om jullie kunstwerken mee naar huis te nemen.

Een schortje is handig maar niet absoluut noodzakelijk.

De workshops 'Italiaanse desserts' en 'Tiramisu' gaan niet door bij Puur Taart maar bij Pizza Orginale, Overslag 13, 9185 Wachtebeke.